Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Germencik İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş ve yönetimi ile Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve meclis üyeleri katıldı. Öndeş ve beraberindeki partililer, toplantının tamamlanmasının ardından, parti binası önünde fotoğraf çektirdi.
Çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Öndeş, yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimimiz ve meclis üyelerimizin katılımlarıyla birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdik. İlçemize dair yapılacak vizyoner, sürdürülebilir ve etkili hizmetlere yönelik önemli konularda verimli bir istişare toplantısı oldu. Tüm partililerimize ve meclis üyelerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Öte yandan toplantıya Germencik Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Aydın Bircan da katıldı. Bircan ile İlçe Başkanı Çavuş’un aynı toplantıda bir araya gelmesi, kısa süre önce aralarında yaşanan sorunun da çözüldüğünü gösterdi.