Koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınarak gerçekleştirilen turlarla vatandaşlar, en çok konaklamalı olarak Kapadokya, Abant, Safranbolu ve İstanbul’a, günübirlik olarak Çeşme, Salda, Cunda, Kazdağları ve Birgi’ye gitmeyi tercih ediyor. Turlara katılan vatandaşlar, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel yerleri görerek, keyifli zaman geçiyor.

“TALEP BEKLENENİN ÜZERİNDE”


Turlara gösterilen ilginin halen devam ettiğini belirten Fibar Tur’un sahibi Fırat Barışık, "Vatandaşlar yaz döneminde yoğun talep göstermişlerdi turlarımıza. Bu yoğun ilgi aynı şekilde devam ediyor. Çok sayıda vatandaşımız gezmek, yeni yerler görmek için bizi arıyor. Beklediğimizin üstünde bir taleple karşılaştık" diye konuştu.

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ


Önce sağlık vurgusu yapan Barışık, "Turlarımızı, koronavirüs tedbirlerine uygun olarak düzenliyoruz. Otobüslerde yüzde 50 kapasiteyle vatandaşlara yolculuk yaptırıyoruz. Otellerde sadece tura katılan kişilere özel konaklama yapılmasını sağlıyoruz. Tura katılan vatandaşlara hijyen kitlerini sunuyor, tedbirlere sıkı sıkıya uyuyoruz" dedi.