Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Koçarlı İlçe Gençlik Kolları, altıncı olağan kongresini gerçekleştirdi. Ragıp As Parkı’nda düzenlenen kongreye AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı Belediye Başkan Vekili Memduh Bircan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Kongrede konuşan mevcut Koçarlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Deveci, kongrenin ilçesine ve partisine hayırlı olmasını diledi. Davasının neferi olduğunu belirten Deveci, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı’ndan sonra ilçesinde görev yapmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU


“Bizler her zaman bu davanın, şahısların ve makamların üzerinde olduğuna inandık. Bu şuurla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimiz ne olursa olsun bir nefer gibi en önde davamız için koşmaya hazır olacağız. Partimizin ilke ve prensipleri doğrultusunda birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket ederek bizlere verilen hedeflere zamanında ulaşma azim ve kararlılığındayız” diyen Deveci, ekibi ile birlikte kimseyi kırmadan davasına hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.
Partisinin gençlere büyük önem verdiğinin altını çizen Deveci, gençler olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmaya söz verdiklerini dile getirdi. Kongrede protokol üyelerinin de birer konuşma yapmasının ardından, Deveci başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan geçerli oyların tamamını alan Deveci, 16 Temmuz’da atandığı göreve seçildi.

YÖNETİM KURULU


Deveci başkanlığındaki Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:
"Ahmet Akman, Ahmet Eskici, Avni Ödemiş, Enes Ateş, Görkem Yerli, Halil Karakaş, Hilmi Öztürk, İlkay Akçıl, Beste Uygun, Öykü Mavi, Rabia Çelik, Kazım Demir, Ragıp Sivrikaya, Refik Girgin, Selahattin Alpay Arıcı, Vural Çay, Çağlayan Çelik, Nadir Çökek, Burak Can Çiftçi, Batuhan Günaydın, Durmuş Can Ülkü, Yalçın Biçen."