AK Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, altıncı olağan kongresini gerçekleştirdi.
Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İl Başkanı Ömer Özmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İlçe Başkanı Mustafa Bircan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hicran Tütüncü, Meclis Üyesi Şeref Kara ve partililerin katıldığı kongrede, mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Hoşer'in liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan oyların tamamını alan Hoşer, 10 Ağustos'ta atandığı başkanlık görevine seçildi.
AK Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hoşer, yaptığı açıklamada, kendisine ve ekibine güvenerek oy veren herkese teşekkür ederek, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte görevimizi layıkıyla yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde, partimizi başarıya ulaştırma hedefi ile yoğun tempoda çalışacağız. Yapacağımız çalışmalar sonucunda hedefimize ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU


Hoşer başkanlığındaki Yönetim Kurulu İsmet Körpe, Tansel Küçükbacak, Barış Kara, Özlem Uysal, Öncel Kara, Gizem Ördeç, Ebru Sevinç, Fikret Bozdağ, Emre Yay, Tuğba Başaral, Rabia Can, Muzaffer Akdağ, Uğur Karabayat ve Feridun Kızılcık’tan oluştu.