Eğitime verdiği önemle bilinen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, belediye ekiplerine 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi öncesi tüm okullarda temizlik, bahçe düzenleme ve dezenfekte çalışmaları yapmaları için talimat verdi. Öndeş’in talimatı ile harekete geçen belediye ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren ana ve ilköğretim okulları ile liselerde ilk olarak bahçe düzenlemesi ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Hafta başından itibaren de ekipler, okulları koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında dezenfekte etmeye başlayacak. Belediye ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, okulların eğitim öğretim dönemine hazır olacağını açıkladı.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YAPILIYOR

Tüm okullarda çalışma başlattıklarını belirten Başkan Öndeş, “Çocuklarımızın sağlıkları bizler için çok önemli. Bundan dolayı ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle yapıyor” ifadelerini kullandı.

"ÖĞRENCİLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZ"

Koronavirüs pandemisinin gün geçtikçe etkisini artırmaya devam ettiğine dikkat çeken Öndeş, “İlçemizde pandemiyi önlemeye yönelik ciddi çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Öğrencilerimiz bizler için öncelikli. Şu an tüm çalışma ağırlığımızı başlaması planlanan eğitim öğretim dönemi sebebiyle okullarımıza vermiş durumdayız. Tüm okullarımızda bahçe düzenleme ve temizlik çalışmalarını tamamladık. Merkezden başlayarak ilçemizde bulunan tüm okullarda dezenfekte çalışması yapacağız” şekilde konuştu.