Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri İbrahim Kaya, Ahmet Nalbant ve Bülent Kayabaş ile birlikte Büyükşehir Başkan Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Hayrettin Dincil ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Özlem Çerçioğlu, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette konuşan Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil , “Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduk. Başkanımızın Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz. O yüzden ilk ziyaretimizi Özlem başkanımıza yaptık ve dernek olarak ziyaretlerimiz devam edecek. Büyükşehir belediye başkanımıza hediye ettiğimiz yeni sezon çubuklu formamızın 2020-2021 futbol sezonunda takımımıza şampiyonluk ve uğur getirmesini temenni ediyoruz” dedi

FORMA HEDİYE ETTİLER


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sporun özelikle futbolun dünyada ve Türkiye de gördüğü ilginin çok büyük olduğunu belirtti. Başkan Özlem Çerçioğlu; takımları destekleyen taraftarların oluşturduğu dernek ve benzeri oluşumların bulundukları şehirlerde birçok sportif etkinlikler düzenleyerek gençlerin spora teşvik edilmesine katkı sunacağını belirtti. Ziyaretleri nedeniyle Başkan Dincil ve beraberindeki dernek yöneticilerine teşekkür eden başkan Çerçioğlu, çalışmalarında başarılar diledi ve kendisine hediye edilen forma için teşekkür etti.