Nazilli’de 6 ay önce İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığına seçilen Cihat Öztürk, 6 aylık başkanlık döneminde yapılanları anlattı. Öztürk, teşkilat, kadın ve gençlik kolları ile sahada olduklarını ifade ederek, 6 ayın 5 ayının pandemi ile geçtiğini bunu bahane göstererek sahadan çekilmediklerini ifade etti. Öztürk açıklamasında, “Bu kutsal görevin bizlere tevdi edilişinin üzerinden 6 ay geçti. Belki Pandemi sebebiyle şanssız bir dönem yaşadık.6 ayımızın 5 ayı Corona ile geçtik. Lakin bu mevzuyu gerekçe göstererek sahadan çekilemezdik. Çekilmedik de. Peki neler mi yaptık?”

“MOTİVE ETTİK”


Partimizi hiç kapatmadık diyen Başkan Öztürk, “Misafirlerimize ikramda bulunabildiğimiz, benim de çoğunlukla bizzat bulunduğum, temiz ve bakımlı bir parti ortamını tesis ettik. Parti ortamımızı çesitli düzenlemelerle daha kullanışlı hale getirdik. Teşkilatlanma çok önemli. Mahalle temsilciliği kavramına büyük önem veriyoruz. Şu an 90 temsilci belirleyip bir toplantı ile bir araya gelip bu işi aktivite ettik. Mesela öncesinde üyemizin bile bulunmadığı Hisarcıkta bugün faal bir temsilcimiz var. Kadın Kolları oluşumumuz tamamlanmak üzere. Önce bir kahvaltı ile biraraya gelerek başladığımız çalışmalarımız bugün güçlü, nitelikli ve aktif bir kadın yapılanmasına dönüşmek için gün sayıyor. Gençlik kollarımız da daha etkin ve daha güçlü bir moda doğru hızla ilerliyor. Onlarla da olabildiğince bir araya gelip motive ettik” dedi.

“DÜĞÜNÜNDE SEVİNÇLERİNİ, CENAZELERİNDE ACILARINI PAYLAŞTIK”


'Gerektiğinde bizzat ziyaret ederek tüm arkadaşlarımızın da gayretiyle 250 yeni üye kaydı yaptık' diyerek açıklamalarına devam eden Öztürk, “Muhtemelen bu konuda Türkiye çapında en önlerdeyiz. Kimseye ne bir vaadde bulunduk ne yalan söyledik. Ne de istismar ettik. Durduğumuz yerde durmadık. Oturduğumuz yerden siyaset yapmadık. Arkadaşlarımızla İsabeyli den Arslanlıya, Sailer, Gedikaltı, Kızıldere, Hisarcık, Rahmanlar gibi birçok mahalleye ziyaretlere bulunup sohbet ettik. Onları dinledik. Bizler anlattık.Onlarca esnafımıza ziyaretler yaptık. Çaylarını içtik. Dertlerini dinledik. Ve tabi ki vazgecilmezimiz açılıslar, cemiyetler, davetler. Temsil edilmemiz gereken her yerdeydik. Düğününde sevinçlerini, cenazelerinde acılarını paylaştık.”

“O ARAÇ PARTİMİZİN ÖNÜNE GELECEK İNŞALLAH”


Öztürk: "Bizzat ben çeşitli konularla ilgili Haberasi, İYİ gençlik canlı yayınlarına katıldım. Basına verdiğimiz beyanatlar ile gündem oluşturduk. İYİ Parti Nazilli tüm özel günlerde vardı. Kimse kutlamazken biz 19 Mayıs Bayramımızı kutladık. Anneler gününde çiçek dağıttık. Hemşireler gününde sağlık emekçilerimizin kahramanlarımızın yanındaydık. Jeotermale tavır ise bizzat oradaydık. Partimize bir araç kazandırmak için çalışmalarımızın da son aşamasındayız. O araç partimizin önüne gelecek inşallah.”

“400’E YAKIN HANE”


Korona yardımlaşmasında bir parti olduklarını unuttuklarını ifade eden Başkan Cihat Öztürk, “Bir hayır kurumu gibi, fedakâr arkadaşlarımızla halkımızın yardımına koştuk. Yardıma muhtaç 400’e yakın haneye çeşitli şekillerde bizzat yardım ulaştırdık. Tek kare fotoğraf vermeden. Tek bir kişinin kimliğini açıklamadan. Allah tüm arkadaşlarımızdan razı olsun” ifadelerini kullandı.