İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu’nun yönetimi ile birlikte ağırladığı Süleyman Demirci’ye il yöneticileri ile birlikte Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak ve Gençlik Kolları yöneticileri eşlik etti. Ziyarette bir açıklama yapan Demirci, “ Aydın’da il başkanlığını kazanmak elbette gurur verici. Ama artık iktidar hedeflerimize yöneleceğiz. Yerel ve genelde hedefimiz birinci parti olmak. Ortam müsait. Her kesimden oy alma potansiyeline sahibiz. Çok nitelikli üst düzey bir il yönetimi oluşturduk. Keza ilçe yönetimleri de aynı şekilde. Çok iyi gidiyoruz. Muhtemel erken seçimleri de göz önüne alırsak buna yönelik hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Burada mutlaka ve mutlaka en az 3 milletvekilini kazanmak istiyoruz. Geçen seçimde 3 kontenjan verildiği halde yüzde 15 oy almıştık. Şimdi bu oy oranını katlamak istiyoruz. Rakibimiz olan partiler yüzde 33 bandında. Biz 1 milletvekilinden 3’e çıkacağız. Hem Aydın’da hem Türkiye’de partimize büyük katkı sunacağız. AK Parti’yi 4’ten 2’ye indireceğiz, bu da AK Parti’nin sonu olacak. AK Parti iktidarının sonu Allah’ın izniyle gelecek. Biz de bu yönde görevimizi yapacağız” dedi.

“HERKESE ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ”


Sözlerini sürdüren Demirci, “Genel Merkezimiz bizden çok memnun. Bizi son derece destekliyorlar. Biz doğu, batı, ve merkez olmak üzere dağılımlı bir şekilde adaylarımızı şekillendirirsek rahat rahat 3 milletvekili çıkarırız. Şahıslarla hiçbir derdimiz yok. Tüm partilerin yöneticileri, oy verenleri kardeşimiz. Hepimizin ailesinde farklı partilerden akrabalarımız, aile üyelerimiz var. Kimseyle bir sorumuz yok. HDP’yle ilgili sorular geliyor bazen. Türkiye Cumhuriyetine gönülden bağlı her vatandaşımız bizim kardeşimizdir. Biz bütün kardeşlerimize İYİ Parti’de siyaset yapmak için çağrıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDEF BİRİNCİ PARTİ OLMAK


Demirci ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Küpelioğlu, “Biz siyasi partiyiz. Hedefimiz bütün partilerden oy almaktır. İlçede belediye başkanlığını, ilde büyükşehiri kazanmaktır. Bu da ittifak ruhuna aykırı bir tutum değildir. Siyasi partilerin hedefi iktidara gelmektir. Hedefe kilitlendik” dedi.