Kongreye MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, MHP MYK Üyesi Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP eski Aydın il Başkanı Burak Pehlivan, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan, eski Belediye Başkanı Esat Altungün, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, il ve ilçe başkanları, kadın kolları ile ülkü ocakları başkanları ve partililer katıldı.

“KUŞADASI İYİ YÖNETİLMİYOR”

İlçe Başkanı ve tek aday olarak seçime giren Murat İnan, tüm katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, koronavirüs nedeniyle coşku içerisinde gerçekleştiremedikleri kongre nedeniyle buruk olduklarını söyledi. İnan, Kuşadası'nın bekleyen, yanlış uygulamalarının takipçisi olacaklarını, ilçenin daha fazla tahribata uğramaması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. İnan, Kuşadası'nın iyi yönetilmediğini savundu.

ALICIK, HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

İl Başkanı Haluk Alıcık da yaptığı konuşmada, MHP bayrağını en iyi şekilde dalgalandırarak partiye, millete ve Aydın'a hizmeti sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik” diyerek kongrenin hayırlı olmasını diledi.

YÖNETİM KURULU

Yapılan konuşmaların ardından tek liste halinde seçimlere gidilirken, ilçe başkanlığı, yönetim ve denetim kurulu üyelikleri ile il delegeleri belirlendi. 1 oyun geçersiz sayıldığı, 164 oyun kullanıldığı seçim sonucunda Murat İnan başkanlığındaki 18 kişilik yönetim kurulu, Ali Fuat Kaygısız, Olcay Kara, Mehmet Şenol, Hasan Kunduz, Kemal Barlas, Cengiz Özçatal, Selahattin Sarıdağ, Orhan Dünür, Mustafa Ballı, Murat Ertop, Osmangazi Cihangiroğlu, Erol Vatansever, Emrah İnan, Soner Uslu, Murat Ayaydın, Hüseyin Kahyaoğlu, Sinan Çelik ve Hidayet Yanar'dan oluştu.