Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sağlık anlamında oda üyelerine katkı sunmak amacıyla yeni bir indirim protokolü imzaladı. İşletme Sahibi Burçin Kılıç, Oda Başkanı Şerif Erul ve Başkan -Yardımcısı Nihat Özçevik’in katılımıyla imzalar atıldı.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”


Oda üyelerine yüzde 30 indirim sağlanacağını kaydeden Oda Başkanı Erul, “Oda üyelerimize katkı sağlamak adına çeşitli kurum ve üyelerimizle indirimler yapıyoruz. Bu anlamda fizyoterapist olan ve çocuklara yönelik sağlık konusunda eğitimli olan Burçin Kılıç ile bir indirim anlaşması yaptık. Sağlık anlamında yaptığımız bu anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HİZMETLERİ ANLATTI


Uzman Fizyoterapist Burçin Kılıç ise Didim Esnaf Odasına kayıt sonrasında indirim noktasında görüşmeler yaptıklarını belirterek, “İstanbul’da çalıştığım altı yılın ardından bu sene Didim’e yerleşerek çalışmaya başladım. Sinir sistemini geliştirip akıllı bedenler oluşturmayı hedefleyerek Akıllı Bedenler Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri Merkezini açtım. Burada hem yetişkin bireyler ile hem de çocuklar ile çalışıyorum. Yetişkin bireylerde bulunan bel-boyun fıtığı, diz problemleri gibi ortopedik problemler veya inme gibi nörolojik rahatsızlıklar üzerine uygun fizyoterapi metotlarını kullanarak ve ayrıca sağlıklı bireylerle de yaşam kalitesini arttırmak üzere uygun egzersiz ve pilates programları düzenleyerek çalışıyorum. Bunun yanı sıra çocuklarda yaygın gelişimsel bozukluk, gelişimsel gerilik, otizm spektrum bozuklukları, genetik sendromlar, dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite, disleksi, sosyal iletişim problemleri, okulda başarısızlıklar üzerine duyu bütünleme ve DIR/Floortime yaklaşımlarını da dahil ederek çalışıyorum. Anlaşma oda üyeleri ile birinci derecede yakınlarına yönelik olup her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.