Didim Meandros kafede gerçekleşen kahvaltıya Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba, AK Partili belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile ilçedeki basın mensupları katıldı.
Kahvaltının ardından konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz Didim’de 35 ay görev yaptığını ve tüm kesimlerle uyumlu ve diyalog içerisinde çalıştıklarını belirterek “Bizler kalmak için değil gitmek için geliriz. 35 ay görev yaptık. Burası benim 8. görev yerim, her yerde güzel dostluklar kurduk. Burada kurumlar, odalar ve siyasilerle birlikte güzel işler yapmaya gayret ettik. Güzel hatıralarla ayrılacağız. Safranbolu’da her zaman Didimlileri ağırlamaktan onur duyarım.”dedi.
Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba, kendilerini ağırlayan AK Parti yönetimine teşekkür etti.
AK Parti Didim ilçe Başkanı Maşallah Subaşı da Kaymakam Mehmet Türköz’e Didim’deki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinden başarılar diledi. Subaşı ayrıca Didim’deki basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramını kutlayarak, katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.