Koçarlı'yı 'marka ilçe' ve 'cazibe merkezi' yapmak için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan, ilçesine daha fazla yatırım ve hizmet kazandırmak için Meclis Üyesi Bahri Erdel ile birlikte Ankara'nın yolunu tuttu. Çevre ve Şehircilik Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, İller Bankası Genel Müdürlüğü Yatırım Değerlendirme Daire Başkanı Kubilay Yılmaz, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici'yi ziyaret eden Kaplan, ziyaretlerde kendisini ağırlayan bürokratlarla Koçarlı'da yapılması planlanan aralarında hastane ve millet bahçesinin de bulunduğu projeleri değerlendirdi. Kaplan'a kimi ziyaretlerde AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol eşlik etti.

"HİZMET VE YATIRIMLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ"


Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Kaplan, "Koçarlı'yı marka ilçe yapmak ve ilçemizin hak ettiği hizmet ve yatırımları alması için çalışmaya devam ediyoruz. Ankara'da yaptığımız ziyaretlerde de ilçemizin çehresini değiştirerek cazibe merkezi haline getirecek olan projelerimizi değerlendirdik. Yaptığımız görüşmelerin, ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

KARACABEY’DEN SÖZ ALDI


Kaplan, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'den yeni hastanenin yapımı için Orman İşletme Şefliği yerini ve Adnan Menderes Kent Ormanı yeni yatırımlarının kısa sürede başlayacağına ilişkin söz aldıklarını açıkladı.