Hizmet binasında koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında gerekli tüm tedbirleri alan AYESOB, bünyesinde bulunan 82 odayı da unutmadı. AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan ve yönetimi, odalara birer dezenfektan standı ve 300’er maske desteğinde bulundu.

"SÜRECİN BİR AN ÖNCE SONA ERMESİNİ DİLİYORUZ"

Koronavirüs salgınının kontrol altına alındığını ama tamamen ortadan kalkmadığını belirten Başkan Selahattin Çetindoğan, “AYESOB olarak salgına karşı tedbirlerimizi aldık. Tedbirler kapsamında hizmet binamıza gelen esnaf ve vatandaşlarımızın ateşleri ölçülüyor, maskeleri kontrol ediliyor. Odalarımızın da üyelerine daha hijyenik ortamlarda hizmet vermelerini istedik. Bu anlamda kendilerine dezenfektan standı ve maske desteğinde bulunduk. Salgın sürecinin bir an önce sona ermesini diliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

AYESOB’un gönderdiği dezenfektan standını, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, oda hizmet binasında esnafların kullanımına sundu. İhtiyacı olan esnaflara da maske veren Başkan Yaman, dezenfektan standı ve maske desteği için AYESOB Başkanı Çetindoğan ve yönetimine teşekkür ettiğini dile getirdi.