TÜGŞAV’ın Ramazan Ayı dolayısıyla ülke çapında başlattığı ‘İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’ isimli proje kapsamında Efeler’deki ihtiyaç sahibi ailelere de Aydın Şube Başkanlığınca 50 adet iftarlık kumanya yardımı yapıldı. Efeler’deki ‘İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’ projesi kapsamındaki yardım dağıtımında, TÜGŞAV Aydın Şube Başkanı Yasin Erdem, Şube Başkan Yardımcısı Mürsel Özdoğan, Gazi Üye Murat Maral, Gazi Üye Murat Acun, Turgut Uçar, Ferit Çalık, Fatıma Pekacar ile Başkan Danışmanı Emin Bircan da hazır bulundu.

“GIDA YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Eysim Madencilik-Muhammed Demir, Kabasakal Yapı-Mehmet Kabasakal, Rıza Aydın, İlke Vural ile Senem Bircan’a, ‘İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’ projesi kapsamındaki gıda yardımına katkıda bulunmalarından ötürü teşekkür eden TÜGŞAV Aydın Şube Başkanı Erdem, yaptığı açıklamada, “Hazırladığımız kumanya paketlerini ihtiyacı olan vatandaşlarımıza dağıtacağız. ‘İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’ projesi Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu yıl koronavirüs nedeniyle iftar programları iptal edildi. Bizim maksadımız şehit ve gazi yakınlarına yardımcı olabilmektir. Bu anlamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza şehitlerimiz adına kumanya paketi dağıtımına başladık. Gıda yardımlarımız ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

“AYDINLILARIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Amaçlarının şehitleri unutturmamak olduğu söyleyen Başkan Erdem, “Şehitlerimizin halkımızın duaları içinde olmasını ve bu manevi ayda da dualardan sebeplenmelerini istiyoruz. İlk etapta 50 adet gıda kolisi yardımında bulunacağız. Yardımcı olan firmalara ve hayırseverlerimize hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Aydın halkımızın da desteklerini bekliyoruz. Hazırladığımız yardım kolileri, üzerlerine şehitlerimizin de adları yazılarak ihtiyaç sahiplerine takdim edilecek. Kolilere şehitlerimizin isimlerinin yazılması da esasen semboliktir. Bütün şehitlerimizi bu yardım vesilesiyle anmış ve hayır duası almış olmayı amaçlıyoruz. Yardımlarımız vesilesiyle ailelerimizin sofralarının daha da bereketlenmesini ve vatanımıza, milletimize mutluluk ve ferahlık getirmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” diye konuştu.