Nazilli’de Anneler Gününü ilk kutlayan İYİ Parti İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığı oldu. Belediye Meydanında toplanan İYİ Partili kadınlar, iyi dileklerde bulunarak Anneler Günü’ne özel gökyüzüne balon uçurdu. İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanı Gonca Yelkovan düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

“TEMASI EN AZA İNDİRİN”

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Anneler Günü için hazırladıkları projeleri iptal etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Gonca Yelkovan, “Son zamanlarda koronavirüs grafiklerinin düşüş göstermesi bizi yanıltmasın. İnsanlarla teması en aza indirgememiz gereken bu süreçte arkadaşlarımızla birlikte böyle bir mesaj vermek istedik” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN KADINLAR BİRER ANNEDİR”

İYİ Parti Kadın Kolları olarak Anneler Günü kutlama mesajını balon uçurarak vermek istediklerini belirten İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilat Kadın Politikaları Başkanı Gonca Yelkovan, “Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bütün kadınlar birer annedir. Kadınlarımız toplumumuzun en merhametli, en duyarlı varlıklardır. Tüm annelere güzel bir jest yapmak istedik. Hem annelerimize hem bizlere bir jest olsun istedik. İçimizdeki çocuğu uyandırsın diye balonlarımızı uçurduk” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili kadınlar, hep birlikte “Anneler Gününüz Kutlu Olsun” diye seslendikten sonra ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktılar.