Özel Batı Hastanesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında yapılan protokol kapsamında oda üyelerinin ve bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınlarına muayene başta olmak üzere yapılacak tetkiklerde, yatış ve ameliyat hizmetlerinde özel indirim uygulanacak. Oda binasında gerçekleşen imza törenine Oda Başkanı Şerif Erul, Başkan yardımcısı Nihat Özçevik, Özel Batı Hastanesi sahibi Evlin Kıran Türkileri ve eşi Ercan Türkileri ile oda genel sekreteri Ayşe Durmaz katıldı.

"MUAYENEDE YÜZDE 25 İNDİRİM"

Özel Batı Hastanesi sahibi Evlin Kıran Türkileri hastane olarak oda bazında ilk anlaşmayı Esnaf Odası ile yaptıklarını ve iyi bir indirim oranı sağladıklarını kaydetti. Türkileri; “Küçük esnafımız bizim önceliğimiz, içinde bulunduğumuz şu ortamda hem küçük esnafımıza sahip çıkmak hem de biz nebze olsun onlara katkı sağlamak adına odamızla birlikte bu kararı aldık. Hastanemizin sunduğu hizmetler ile her anlamda vatandaşların yanındadır. Bu süreçte bizler elimizden gelen en iyi hizmeti ilçemize sunmaya gayret etmekteyiz. Bu noktada Esnaf odamız ile yapılan bu protokol sonrasında SSK, Bağ-kur- Emekli Sandığı fark etmeksizin oda üyesi her hastamıza ve 1. derece yakınlarına muayenede yüzde 25 indirim sağlayacağız. Oda üyelerinin tetkiklerinde, yatış ve ameliyat hizmetlerinde de özel indirim uygulanacak. Her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"ODA ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise oda olarak üyelerin menfaatlerine yönelik bu tür protokolleri sürdüreceklerini kaydederek, oda üyelerine yardımcı olan Özel Batı Hastanesi yönetimine de teşekkür etti. Erul indirim imza tarihinde itibaren geçerli olacağını ifade ederek, oda üyelerine hayırlı olmasını diledi.