Nazilli'de Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan TBMM'nin kuruluşunun 100'ncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle evden çıkamayan mahalledeki vatandaşlara dolaşılarak bayrak dağıtımı gerçekleştirildi.

"GÖNÜL GÖNÜLEYİZ"

TBMM'nin kuruluşunun 100. yılında kutlamalar için aylar öncesinden hazırlık yaptıklarını hatırlatan Başkan Özcan, "Bu yıl her zamankinden daha coşkulu, daha kalabalık ve günlerce sürecek bir program planlanmıştık. Maalesef pandemi dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldık. Ancak koronavirüs bu coşkuyu vatandaşlarımızla birlikte yaşamamıza engel değil. El ele olamasak da gönül gönüleyiz. Tüm cadde ve sokaklarımız Türk bayraklarıyla süslü. 7'den 70'e tüm hemşehrilerimiz balkonlarda. Her şeye rağmen bağımsızlık ve egemenlik coşkusunu yaşayan ve yaşatan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZIN GÖZLERİNDEKİ IŞIĞI GÖRÜYORUM"

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ile sosyal mesafe kuralına uyarak çocuklara bayrak dağıtan Özcan; "İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte birbirimizden ayrı olsak da, çocuklarımızın gözlerindeki ışığı görüyor, yüreklerindeki coşkuyu hissediyor ve 100 yıllık bağımsızlık ve şerefin heyecanını onlarla paylaşıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız bir kez daha kutlu olsun"sözlerini kaydetti.