MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu'nun öncülüğünde, MHP Efeler İlçe Teşkilatı ve Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı işbirliğinde, koronavirüs salgınından dolayı zor günler geçiren ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek için yardım kampanyası düzenlendi.
Milliyetçi-ülkücü camianın üyeleri ile hayırseverlerin destek verdiği kampanya kapsamında toplanan para ile toplam 823 gıda paketi hazırlandı. Aydın Gıda Pazarı’nda bir araya gelen MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve Aydın Ülkü Ocakları 2. Başkanı Alper Yıldırım, hazırlanan paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırması için mahalle başkanlarına teslim etti.
Açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Baskın, konuşmasına Şehitler Haftası dolayısı ile başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle anarak, başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Baskın, "Mahalle başkanlarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirledik. Teşkilat mensuplarımızın ve çevremizdeki hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile toplam 823 adet gıda paketi hazırladık ve dağıtımını gerçekleştirdik. Yaptığımız yardımın öncü olmasını diliyoruz. Allah hayrımızı kabul etsin” ifadelerini kullandı. Baskın, tüm teşkilat üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına da katılım sağladıklarını sözlerine ekledi.