Ziraat Fakültesi ürünlerinin markalaşmasında önemli adımın atıldığını belirten Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, “Ziraat Fakültesi üretim tesislerimizde, tulum ve beyaz peynir, tereyağı, lor, kesik, tavuk yumurtası, bıldırcın yumurtası, dondurma, bal, zeytinyağı gibi birçok üründe hayvansal ve bitkisel üretim yaparak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Eğitim ile üretimi birleştiren Fakültemiz ürünlerinin kalitesini tescillendirerek markalaşmasında önemli adımlar atmaktayız” dedi.

“KAŞAR VE KEÇİ PEYNİRİNİN ÜRETİMİNE DE BAŞLIYORUZ”

Önümüzdeki günlerde ‘Ziraat Çiftliği’ markası ile Ziraat Fakültesi ürünlerinin besin öğe değerlerinin analizinin yapılarak, vakumlu ambalajda satışlarının devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, kaşar peyniri ile keçi peynirini de yakın zamanda satışa sunacaklarını belirtti.