Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 4 yıllık İşletme eğitiminin ardından Baydemirler, Zorlu ve Çalık grubu olmak üzere kurumsal ve tanınmış firmalarda görev yapan Ercan Dumanlar, memleketinde Fiyonk Perde işletmesini hizmete açtı. Yaylalı Mahallesi Ekmekçiler Sokak'taki ferah ve geniş mağazasında Taç markası ile perde ve ev tekstili çeşitleriyle memleketinin insanına en kaliteli hizmeti vermek için Karacasu’da perakende sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Dumanlar, “Kaliteyi uygun fiyata sunuyoruz. Siparişlerimizi en kısa sürede teslim ediyoruz. Taç markası bizimle Karacasu’ya girdi. Perde ve her türlü ev tekstili anlamında ilçe halkımıza hizmet veriyoruz. Gerek yeni ev kuran gerek evindeki perdelerden sıkılan müşterilerimizin hayatını renklendirmek için buradayız. Her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcut. Müşterilerimizin perde ve ev tekstili anlamında ilçe dışına gitmek zorunda kalmadan tüm ihtiyaçlarını Karacasu’dan sağlamalarını hedefliyoruz. Ayrıca ilçe merkezine uzak olanlar, diğer ilçelerden irtibata geçmek isteyenler 0544 912 89 01 numaralı telefondan doğrudan bizlere ulaşabilirler” dedi.

ÖZEL TASARIMLAR MEVCUT

Kırışmayan ve ütü istemeyen tül perde çeşitleri, stor perde, zebra, ışık geçirmeyen fon perdeler, içeriden dışarının göründüğü ama dışarından içerinin görünmesini engelleyen transparan perdeler ve dijital baskılı ürünler gibi çeşitleriyle hizmet verdiklerini ifade eden Dumanlar, “Renk çeşitlerimiz çok. Her mobilyaya uygun renk çeşitlerimiz bulunuyor. Evlerin tasarımına ve mobilyalarına uygun özel tasarım yapabiliyoruz. İlçe dışındaki müşterilerimize de aynı şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

SEKTÖRDE UZMANLAŞTI

1974 yılında Karacasu’da doğan Ercan Dumanlar, Karacasu Lisesinden mezun olmasının ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 4 yıllık İşletme eğitimi aldı. Ardından perde sektörüne geçiş yapan Dumanlar sadece satış değil ARGE ve kalite geliştirme konularında tecrübe edindi. Bununla birlikte de müşteriye nasıl hizmet verebilir konusunda deneyim kazandığını kaydeden Dumanlar, “25 yıldır satış ve pazarlama anlamında bu sektördeyim. Karacasu’da böyle bir işletmeye ihtiyacı olduğunu gördüğüm için bir perakende mağazası açmaya karar verdim” dedi

KALİTELİ VE DOĞRU ÜRÜN

Kalitesiyle ve sadece satış öncesi değil satış sonrasında da ürünlerinin arkasında olduklarını ifade eden Dumanlar, “Hedefimiz insanlara kaliteli ve doğru ürünü sunabilmek. Baydemirler, Zorlu ve Çalık grubu olmak üzere kurumsal ve tanınmış firmalarda görev yaptım. Perde ve ev tekstili konusunda her türlü bilgiye sahibim. İnsanlara doğru ürünü sunma konusunda kendimize güveniyoruz. Kaliteli hizmet sunduğunda doğru alışverişle iki tarafta kazanır” dedi.