İYİ Parti Söke İlçe Yöneticisi Mehmet Kılıç’ın, “Ülkemde bütün bu olanlardan sonra hala akepeye oy verecek varsa tez zamanda Koronadan gebersin" şeklindeki paylaşımı büyük tepki topladı. Paylaşımın İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez tarafından beğenilmesi tepkileri arttırdı.

HUKUK ÖNÜNDE HESABI SORULACAK


Sosyal medyadan paylaşımı eleştiren AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, yapılan paylaşımın ardından İYİ Partilili yöneticileri AK Partili seçmenlerden özür dilemeye ve istifa etmeye davet etti. Yıldırım, ayrıca bu paylaşımın hesabını hukuk önünde soracaklarını da ifade etti.

ÖZÜR GECİKMEDİ


AK Partili Yıldırım’ın yaptığı açıklamaya yanıt veren İYİ Partili Çelikez, “Bu paylaşımı yapan arkadaşımızın paylaşımını sehven beğendim. 15 dakika sonra beğeniyi kaldırıp bu yazıyı da kaldırttım. Bu paylaşım maksadını aşan bir ifade olmuştur. Siyasi mücadele ayrı, bu şekilde yazışmalar benim de tasvip etmediğim yazılardır. Ayrıca bu paylaşım bizim parti sayfamız değildir. Bundan dolayı sizin nezdinizde AKP’li arkadaşlardan şahsım adına bu hatadan dolayı özür dilerim” ifadelerini kullandı.