Ülkece verilen zorlu mücadelede cansiparane görev yapan başta sağlık görevlileri olmak üzere emek veren herkese teşekkür edilen mesajda; "Bu salgın hastalığa karşı zorlu bir mücadelenin yürütüldüğü bugünlerde görev yapan tüm paydaşlara her türlü desteği vermeye hazırız ve onların her zaman yanında olacağız. Halkımıza sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz" denildi.

Baytaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Görgülü imzasıyla Ses Gazetesinin 30 Mart 2020 tarihli sayısında yayımlanan mesajda, "Dünyada ve ülkemizde bir salgın hâlinde görülen ve binlerce can alan koronovirüsün ortaya çıkardığı sağlık, güvenlik problemlerinin ve sosyal problemlerin bütün dünyada ne boyutlara vardığını her gün televizyonlardan izliyoruz.

Bu âfet, insanlığın sadece sağlığını değil aynı zamanda dünyanın ekonomik düzenini de tehdit ediyor. Ve nereden bulaşacağı belli olmayan, gözle görülemeyen bir büyük tehlike aramızda dolaşıyor.

İnsanların sağlığının korunması, hasta olanların iyileştirilmesi, günlük ihtiyaçlarının temin edilmesi; yerleşim yerlerinin temizliği, elektriğin suyun kesintisiz verilmesi, lojistik desteğin devamı; bankaların, iş yerlerimizin, fabrikalarımızın açık olmasının sağlanması, eğitimin devamı… gibi daha onlarca sorunun çözülmesi için görevliler gece gündüz demeden çalışıyor.

Bütün bu zor şartlar içinde hastalarımızın tedavisinde canlarını riske ederek; gece gündüz demeden sabırla, metanetle çalışan doktorlarımızın ve sağlık personelimizin gayretleri apayrı düşünülmesi gereken cansiperane, bir hizmet özelliğindedir.

Bütün bu sorunlara çözüm üreten idarecilerimizin, doktorlarımızın, hemşirelerimizin, diğer sağlık personelimizin, güvenlik görevlilerimizin, sosyal hizmet çalışanlarımızın, işçilerimizin ve nakliye işlerinin devamını sağlayan şoför kardeşlerimizin fedakârca ve sabırla, aralıksız olarak bizlere sunduğu hizmetler takdire şayandır.

Bu sebeplerle bu salgın hastalığa karşı zorlu bir mücadelenin yürütüldüğü bugünlerde:

Valimiz Yavuz Selim Köşger’e,
Emniyet Müdürümüz Mehmet Suat Ekici’ye,
Belediye Başkanlarımıza,
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman Açıkgöz’e,
İl Millî Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş’a,
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Seyfi Bozçelik’e;
Bütün doktorlarımıza,
Bütün sağlık çalışanlarına,
Bütün güvenlik güçlerimize,
Bütün işçilerimize ve şoförlerimize
BAYTAŞ LOJİSTİK olarak her türlü desteği vermeye hazırız ve onların her zaman yanında olacağımızı beyan ederiz.
Bu zor mücadelede emeği geçen, çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Halkımıza sağlıklı, huzurlu günler diliyoruz" ifadelerine yer verildi.