İçişleri Bakanlığı’nın geçen hafta yayınladığı genelge kapsamında 65 yaş ve üstü olan ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sokağa çıkma sınırlandırılması getirildi. Sınırlanmanın ardından tüm ülkede olduğu gibi Aydın’ın ilçesi Söke’de oluşturulan Vefa Destek Grubu, yaşlılar için seferber oldu. Yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayan destek grubu üyelerini ise verilen bir sipariş listesinin altında yazan yazı duygulandırdı.

“SİZ EVİNİZDE KALIN BİZ KOŞTURALIM”


Yaşlı bir vatandaş verilen notta, “Sizi yorduğumuz için bizi affedin. Hakkınızı helal edin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin inşallah. Teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı. Vatandaşın bu notunu sosyal medya hesabından paylaşan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, “Biz de size teşekkür ediyoruz, gani gönüllü insan. Sokağa çıkışı kısıtlanan bir büyüğümüzün, Söke Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu görevlisi arkadaşımıza verdiği alışveriş listesi. Hem helallik istiyor, hem teşekkür ediyor hem de Devletimize Milletimize dua ediyor. Biz de, gönüllü görev yapan arkadaşlarımız da sizlere hizmet vermekten yorulmuyor değerli büyüğümüz. Siz evinizde kalın, sağlıklı olun biz koşturalım.
Allah sizden de razı olsun. Sizlere hizmet için gönüllü koşturan bütün arkadaşlarımızı da gönülden kutluyorum. Sokağa çıkışı kısıtlananlar 155- 156 ve 112 aracılığı ile bize ulaşabilirler” dedi.
Vatandaşın notu ve Kaymakam Kurtbeyoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada çok sayıda beğeni ve paylaşım aldığı görüldü.