Ülkemizde korona virüsüne karşı pazarlarda alınan tedbirler Didim’de kurulan halk pazarlarında da uygulanıyor. Bu kapsamda Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim Belediyesi Zabıta Amiri Murat Hacıfettahoğlu ve zabıta personeli ile birlikte pazarcı esnafını gezdi. Pazarcıların ürünleri poşetlere koydukları yada tezgahlarını rulo naylonla kapattıklarını görüldü.
Bazı esnaflar ise vatandaşlara yönelik uyarıcı yazılar asarken uyarılarda “Elle dokunmayınız”, “Paranızı buraya bırakınız” şeklinde yazılar yer alırken bazıları da vatandaşlara “eldiven” verdikleri görüldü.

"TEDBİRLERE HERKESİN UYMASI ÇOK GÜZEL"


Oda Başkanı Şerif Erul esnafın uyarıları dikkate almasının sevindirici olduğunu belirterek; “Tüm ülke olarak zor bir dönem geçiriyoruz. Bu süreçte alınan tedbirlere herkesin uyması gerekli, esnaflarımız da bu süreçte üzerine düşeni yapması da güzel. Sağlığın şakası olmaz, sağlık çok önemli. Bizlerde hem kendilerine moral ziyareti yaptık hem de yerinde incelemeyle nasıl önlem aldıklarını gördük. Umarım kısa sürede bu hastalığı atlatıp eski günlerimize dönmek istiyoruz" dedi.