Koçarlı Belediyesi, ilçe genelinde halkı koronavirüs salgınına karşı korumak için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin çalışmalarına vatandaşlar da, traktör ve ekipmanları ile destek verdi. Vatandaş-belediye işbirliğinde yürütülen dezenfekte çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nedim Kaplan, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duydukları günlerden geçtiklerini belirterek, "Sağduyulu davranışı için Koçarlı halkına teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Halkın salgından etkilenmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Kaplan, "Sosyal, ekonomik ve başta sağlık olmak üzere birçok konuda mücadele ettiğimiz koronavirüs ile ilgili olarak Koçarlı Belediyesi ve şahsım Nedim Kaplan olarak 7/24 vatandaşlarımın destekçisi olduğumun bilinmesini isterim. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece hiçbir virüsün bizi etkileyemeyeceğinden de eminim" diye konuştu.

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Yaptıkları dezenfekte çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Kaplan, "Dezenfekte çalışmalarımız cadde ve sokaklardan çöp konteynırlarına kadar aklınıza gelebilecek her yerde hızla devam edecektir. Tüm saha çalışmalarımızı da ara vermeden sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. Koronavirüs tehdidi sona erinceye kadar vatandaşlara zorunlu olmadıkça ellerinden çıkmamalarını tavsiye eden Kaplan, özverili çalışmalarından dolayı da tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.