Uzun zamandır bir vatandaşın kiracı olarak işlettiği Cumhuriyet Parkı'nın kullanım hakkı, kısa süre önce yeniden İncirliova Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, belediye bünyesindeki en büyük ikinci park olan Cumhuriyet Parkı'nda düzenleme çalışması yapmaya karar verdi. Alınan karara göre baştan aşağı yenilenmesi planlanan parka gelen belediye ekipleri, çalışmalara başladı.

"EN BÜYÜK İKİNCİ PARKIMIZ"

Çalışmaların hızla devam ettiği parkla ilgili açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Cumhuriyet Parkı, belediyemiz bünyesindeki en büyük ikinci parkımız. Bu parkımız, uzun zamandır kiradaydı. Kira sözleşme süresinin dolması ile parkımız, yeniden belediyemizin kullanımına geçti. Biz de parkımızı, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte gönül rahatlığıyla gidip, hoşça vakit geçirebilecekleri bir alana dönüştürmeye karar verdik. Bu anlamda parkımızda hemen çalışmaları başlattık" ifadelerini kullandı.

"KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ"

Parkta yapmayı planladıkları çalışmaları da anlatan Kaya, "Oyun gruplarını daha önce elden geçirmiştik. Şimdi parkı, yeniden çimlendireceğiz. Oturma gruplarının tamamını değiştireceğiz. Dut ağaçları dikeceğiz. Yani parkımızı baştan aşağıya yenileyeceğiz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yepyeni görünümü ile parkımızı halkımızın hizmetine açacağız" dedi. Parkı belediye olarak kendileri işleteceklerini belirten Kaya, bundan dolayı parkta gelecek vatandaşların yiyecek ve içecekleri uygun fiyatlardan tüketebileceklerini sözlerine ekledi.