Germencik'in önde gelen esnaflarından İdris Çiçek, 'Ev Dizayn' markası çatısı altında Profilo Alışveriş Merkezi'nin ardından, Mobilya Mağazası'nı hizmete açtı. Camikebir Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmete giren Ev Dizayn Mobil Mağazası'nın açılışına Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Meclis Üyesi Şeref Kara, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İzmir'in kurumsal firmalarından Rondi Home, Eftelya Koltuk ve Eltepe Mobilya'nın bayiliklerini yapan üç katlı mağazasının açılışında konuşan İdris Çiçek, Germencik'ten kazandıklarını, Germencik'e yatırım yaptıklarını söyledi.

"UYGUN FİYAT"

İkinci mağazasını hizmete açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çiçek, "Mağazamızda koltuktan kanepeye, yatak odasından yemek odasına kadar her türlü mobilya eşyası bulunmakta. Ürün çeşitliliğimiz çok fazla. Artık vatandaşımız, Germencik'in dışına çıkmadan evi için ihtiyaç duyduğu her türlü eşyayı mağazamızdan uygun fiyata alabilecek. Evlenmek için hazırlık yapan veya evindeki eşyaları değiştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı, mağazamızı bekliyoruz" dedi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İdris Çiçek'in konuşmasını tamamlamasının ardından, Başkan Öndeş ve Meclis Üyesi Kara'nın kurdele keserek hizmete açtıkları mağazaya, vatandaşlar adeta akın etti. Mağazayı gezen ve sergilenen eşyaları dikkatlice inceleyen vatandaşlar, ihtiyaç duydukları eşyaların siparişlerini de verdi.