Nazilli ilçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir’in, Emniyet Genel Müdürlüğü Müfettişlik görevine atanmasının ardından boşalan koltuğa Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne Korhan Özmenlikan atandı. Özmenlikan’da Nazilli’ye gelerek görevine başladı.

“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE GÖREV YAPACAĞIZ”

Kapılarının 24 saat Nazilli halkına açık olacağını dile getiren Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, “Polisle halk arasında herhangi bir ayrışma olmadan birlik ve beraberlik içinde birbirimizi yardım ederek yaşamalıyız. Ben bu bölgeye yabancı değilim. Daha önce’de Kuyucak ilçesinde de görev yaptım. Tüm Nazilli halkımız ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde görev yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim kapımız 24 saat boyunca halkımıza açık olacaktır. Polisimiz halkımız ile el ele ilçemizin ve bölgemizin güvenliğini sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

KORHAN ÖZMENKLİKAN KİMDİR?

Sivas’ta 1977 yılında dünyaya gelen Korhan Özmenlikan, ilk ve orta öğrenimini Antalya’da tamamladı. 1998 yılında Polis Akademisi’nden mezun olan Özmenlikan, Kuyucak İlçe Emniyet Amirliği, Aydın Cinayet Büro Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Korhan Özmenlikan evli ve 2 çocuk babası.