10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti ile Didim Gazeteciler Cemiyeti farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Cumhuriyet Caddesi Merkez cami önünde açılan stantta ilçede yayın yapan günlük ve haftalık yerel gazeteler ile dergiler satışa çıkarıldı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Etkinliğe Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim belediye başkan yardımcısı Yusuf Deveci, Didim Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Çıplak, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İyi Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Cumhur ittifakı ile millet ittifakının bazı belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

ELDE EDİLEN GELİR BAĞIŞLANACAK

Etkinlikte gazeteler cüzi bir miktarlarda farkındalık yaratmak amacıyla satışa sunulurken, başta ilçe protokolü olmak üzere duyarlı vatandaşlar etkinliğe destek oldu. Etkinlikte konuşan Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba ile Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, etkinlikte elde edilen gelirin ise kamu yararına çalışan bir kuruma bağışlanacağını bildirdi. Etkinlikte ayrıca vefat eden basın mensuplarının hayrına lokma hayrında bulunuldu.