Didim Efeler Ortaokulu öğretmenlerinden Ülkü Ünver Çelebi’nin geçen yıl yürütmüş olduğu İngilizce dersini WEB 2 ile hazırlanan oyunlar ile öğretiminin konu alındığı "DIGITOOLS" projesi ile Antalya'da gerçekleştirilen 10. Ulusal e-Twinning Konferansına katıldı. Avrupa kalite etiketi alması dolayısıyla 8507 proje başvurusu içinde ilk 200 proje içerisinde yerini alması Didim eğitim camiasını sevindirdi. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un da katıldığı proje seminerinde Aydın’ı 3 öğretmen temsil ederken Didim’de görev yapan Öğretmen Ülkü Ünver Çelebi temsil edilen 3 öğretmen içerisinde yerini aldı.
Antalya'da düzenlenen "10. Ulusal e-Twinning Konferası"na katılan Milli Eğitim Bakanı Selçuk Didim projesini de yerinde ziyaret edip, projeyle ilgili bilgiler aldı.

'EĞİTİM DUYGUSAL BAĞ KURMAKTIR'


Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk,"Sizlerin arkadaşlarınızla, çocuklarınızla, öğrencilerinizle birlikte ortaya koyduğunuz bu dünya çapındaki çalışmaları, enerjileri hayretle izledim. Bu çalışmaların bütün Türkiye’mize örnek olması noktasında neler yapabiliriz oturup, kafa kafaya vereceğiz ve bunun için ayrı bir çalışma yapacağız. Eğitim aslında bir duygusal bağ kurmaktır, onunda en temelinde şefkat yatar. Şefkatiniz ve merhametiniz yoksa öğretmenlik sizin için bir geçim vasıtasıdır sadece. Bu şefkatin hayata yansıyan somut göstergesi de duygusal bağ kurmak, yani işinizle, öğrencinizle arkadaşlarınızla duygusal bir bağ kurmak. Bu bağı kurmadan başlatılan her projenin her işin bir şekilde 'bitse de gitsek' modunda yapıldığının farkındayım." dedi.