Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşku içerisinde girdi. Saat 19.30’dan itibaren Kuşadası Belediyesi tarafından İlayda Otel önünde kurulan sahnede başlayan kutlamalar, saatler 00.00’a yaklaştığında zirveye çıktı. Efes Bandosu’nun seslendirdiği şarkılar ve DJ Mami’nin performansı ile hareketlenen yeni yıl kutlamalarına Belediye Başkanı Ömer Günel de katıldı.

DJ MAMİ COŞTURDU


2020 yılını Kuşadası Belediyesi tarafından günler öncesinden ışıklandırılan meydan ve sokaklarda karşılayan Kuşadalılar, düzenlenen parti ile gönüllerince eğlendi. Efes Bandosu’nun muhteşem bir konser verdiği sokak partisinde sahne alan DJ Mami’nin performansı yeni yıl coşkusunu zirveye çıkardı. Yeni yıla hemşehrileriyle birlikte giren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Yeni başlangıçların ve umutların habercisi olan yeni yıl, bizler için yeni bir hizmet dönemi anlamına geliyor. 2020 yılında da kentimiz için durmaksızın çalışacağız” dedi. Günel; “Yılbaşında hemşehrilerimizin güzel bir gece getirmeleri için elimizden geleni yaptık. Umarım düzenlediğimiz etkinliklerle Kuşadalı hemşehrilerimizin yeni yıla coşkuyla girmelerini sağlamışızdır. Yeni yılın tüm Dünya’ya sevgi, dostluk ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

YAPAY KAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


Kuşadası Belediyesi tarafından yeni yıl kutlamaları kapsamında İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda kurulan dev kar küresi, ışıklı dev çam ağacı ve buz pateni büyük ilgi görürken makineden püskürtülen yapay kar kutlamalara büyük renk kattı.