Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında KEGEV kanalı ile 6 öğrenciye burs vermesinin yanısıra köy okullarına desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlattığı kampanya ile Kuşadası, Selçuk, Diyarbakır ve Mardin 'de belirlenen okullarda bulunan öğrencilere destek olmuştu.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ


Dernek Başkanı Murat Üner “Bir çocuğu mutlu edelim ki yetişkin olduğu zaman çocukluğunda hatırlayacağı güzellikler olsun. Hayatındaki zorluklara direnme gücü olsun. Her şeyden önce okuyup meslek sahibi olsun. Kızlarımız çocuk gelin olmaktan kurtulsun. Beşiktaşlı olmak sadece maç izlemek değil, yardıma ihtiyacı olan her kesimin yanında olarak destek vermektir. Beşiktaş taraftarı sosyal olayların içinde olarak verdiği mesajlarla sadece taraftar olmadığını her durumda ortaya koyar. Biz Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olduğumuzu hissettireceğiz. Öncelikle spor malzemesi ve kışlık giyecekler alacağız. Bizler bu kampanya için çok heyecanlıyız. Yönetim Kurulu'nda bulunan tüm arkadaşlarım büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Herkesin desteğini bekliyoruz " dedi.

İNANIN ÇOCUKLAR BEŞİKTAŞ YANINIZDA


Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Sözer'de, " Bizler çözümün birer parçası olmak istiyoruz, dezavantajlı bölgelerdeki çocukların eğitim koşulları bizim buradakiler gibi değil. Az da olsa bazı imkânlara sahip olmaları gerektiğini düşünüyoruz ve diyoruz ki inanın çocuklar Beşiktaş yanınızda" diyerek kampanyaya destek olmak isteyenlere bilgilendirmede bulundu.
Bir koli yardım bedelinin 50 lira olarak belirlendiğini söyleyerek, tüm karakartallar ve vatandaşların desteğini beklediklerini ifade eden Sözer, kampanya ile ilgili 05324314950 - 05362931771 - 0533 726 77 04 numaralı telefonlardan bilgi alabileceklerini belirtti.