Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Göksel Uysal, Işıklı Mahallesi’ndeki Işıklı Sokak’ta Cafe ve Restaurant açtı. Kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla sektörde fark oluşturmayı hedefleyen Uysal Cafe ve Restaurant, 540 metrekaresi kapalı olmak üzere üç bin metrekare alanda hizmet veriyor. Kahvaltı, ızgara, pide, pizza, çorba, soğuk ve sıcak içecek, meze, tatlı, et çeşitleriyle toplam 101 ürünün yer aldığı Uysal Cafe ve Restaurant’ın açılışı için tören düzenlendi. Törene Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, mahalle sakinleri, Uysal ailesi, sevenleri ve davetliler katıldı. Uysal ailesiyle birlikte açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Atay, “İşletmemizin ilçemize, Aydın ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Vatandaşlarla sohbet ederek yakından ilgilenen Başkan Atay, törende kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen mahalle halkı ile de bol bol fotoğraf çektirdi.


25 ÇEŞİT SERPME KAHVALTI


Efeler'e yeni bir anlayış getiren Uysal Cafe ve Restaurant; toplantı, kına gecesi ve doğum günü gibi özel günlere ev sahipliği yapıyor. Otopark sıkıntısı olmayan, içerisinde çocuk oyun parkı ve süs havuzunun bulunduğu işletme, 07.00 ile 24.00 saatleri arasında her gün hizmet veriyor. Yemeklerinin yanı sıra organik ürünlerden 25 çeşit serpme kahvaltı ile de ön plana çıkan işletme ailelerin en çok tercih ettiği mekan haline gelmeyi amaçlıyor.

"AİLE KESİMİNE HİTAP EDİYORUZ"


Emekli olduktan sonra kafe-restaurant konseptli bir mekan açmaya karar verdiğini kaydeden Uysal, “Yaklaşık bir yıldır hizmet veriyoruz. İşletmemizde gerçekleştirdiğimiz bu resmi açılış törenine Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Atay’ın katılması bizleri onurlandırdı. Başkanımıza ve açılışımıza katılan tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi. İşletme hakkında bilgiler veren Uysal, “Merkeze yakınız. Ulaşım sorunu yok. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Kalite ve hijyene önem veren bir işletmeyiz. Temiz, nezih ortamımızla ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla bu sektörde bir farklılık arz edeceğimize inanıyoruz. Çorba, ara sıcaklar, salatalar, sıcak ve soğuk içecekler, soğuk mezeler, tatlılar, et, pide ve pizza çeşitlerinden oluşan 101 ürünün bulunduğu menümüzle hizmet veriyoruz. Yemeklerimize güveniyoruz. Usta aşçılarla çalışıyoruz. Aile kesimine hitap ediyoruz. Kalitemizden ödün vermiyoruz. Aydın halkını lezzetlerimizi test etmeye davet ediyoruz” dedi.
Öte yandan Uysal, rezervasyon için 243 03 03 ile 0532 461 90 51 numaralarından iletişim sağlanabileceği söyledi.