İlçedeki bir işletmede gerçekleşen kahvaltıya Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilcisi İlker Türkoğlu, Şehit Gazi Birlik Sen Aydın İl Başkanı Dr. Mustafa Kemal Erçek, Efeler Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Öztürk ile şehit aileleri ve gazi yakınları katıldı.
Kahvaltıda konuşan Şehit Gazi Birlik Sen Aydın İl Başkanı Dr. Mustafa Kemal Erçek, Efeler Mahalle Muhtarı M. Emin Öztürk ve işletme sahibi Hüseyin Uyanık’ın katkılarıyla Didim’deki şehit aileleri ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek, katılım sağlayan ilçe protokolüne de teşekkür etti.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”


Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise şehit aileleri ve gazileriyle birlikte olmaktan her zaman keyif aldıklarını belirterek, “Bu tür etkinlikler bizler için önemli; biz her zaman onların da yanındayız. Devletimizin bu noktada attığı adımlar var ve bu adımlar neticesine şehit aileleri ve gazi yakınlarının sıkıntılarını çözmeye gayret ediyoruz. Bizlerin kapıları her zaman onlara açık ve her zaman açık kalacak. Onlarla her zaman her ortamda bir arada olmaktan gurur ve onur duyuyoruz” dedi.