Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim Erzincanlılar Derneği öncülüğünde düzenlenen ve 3 gün süren“1. Erzincan Tanıtım günleri” sona erdi. Kent meydanında gerçekleştirilen festivalin son iki gününde Erzincanlı yerel sanatçılar meydanda konser verdi. Festivalin gündüz programında ise Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Dernek Başkanı Şevket Karakoç ve belediye meclis üyeleri Erzincan’a özgü yöresel yemeklerin yapıldığı stantları gezerek, bilgiler aldı.
Festivalin akşam bölümünde ise yöresel sanatçılar türküler seslendirirken, alana gelen vatandaşlar halay çekip gönüllerince eğlendi.
Didim Erzincanlılar Derneği Başkanı Şevket Karakoç ilkini gerçekleştirdikleri yöresel etkinliğin verimli geçtiğini belirterek emek veren ve katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara ve sponsorlara teşekkür etti.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ise yöresel dernekler festivali etkinliğini Erzincanlılarla başladıklarını belirterek, belediye olarak ilçede yaşayan kültür ve yöresel derneklere bu konuda katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.