Turan Mahallesi yepyeni bir pide salonuna kavuştu. İşletmeciliğini 48 yıllık ustalığıyla Hüseyin Çakanel ve oğlu Ahmet Çakanel’in yaptığı ‘Damak Tadı Pide Salonu’ hizmete açıldı. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve seçkin davetliler katıldı. Açılışta ilk olarak sofra duası yapıldı. Protokol ve davetlilerin katılımıyla dualar eşliğinde kurdele kesilerek işletme faaliyete başladı.

“EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ”


Açılışta konuşan Hüseyin Çakanel, “48 yıldır bu sektördeyiz. En kaliteli, en güzel, en hijyenik şekilde Nazilli halkına hizmet vereceğiz. İş yerimizin adını damak tadı koyduk, ismin arkasındayız. Sabahları çorba çeşitlerimiz de var. Ailemle birlikte en güzel şeklide hizmet vereceğiz” dedi.

ÖZCAN, HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ


Başkan Kürşat Engin Özcan ise, böyle güzide mekanların açılmasının kendi ekonomilerinin yanı sıra üke ekonomisine de katkıda bulunacağını dile getirdi. Başkan Özcan, işletmenin hayırlı olmasını diledi. Damak Tadı Pide Salonu, sabah saat 07:00’den gece saat 23:00’e kadar hizmet verecek. Öte yandan açılışa özel olarak davetlilere pide ikramı yapıldı.