Sökespor tesislerinde gerçekleşen ziyarette ev sahibi Sökespor Başkanı Evren Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Söke Şube Başkanı Fatma Şeyda Azbazdar ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

KADINLARA DAVET

Sökespor Yönetim Kurulu Başkanı Evren Gül, ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Türk Kadınlar Birliği Söke Şube Başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerinin bugün için kulübümüze yapmış oldukları ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Kadın elinin değdiği her yerde güller bittiği malumumuz. İnşallah böylesine anlamlı ziyaretin ardından Söke’mizde ‘sıfır küfür’ diyerek küfürsüz maçlar izleyebiliriz. Bayanlarımızın stadlarda olması bizlere ayrı bir güç ve destek verecektir. Vermiş oldukları desteklerinden dolayı ayrıca memnuniyetimizi belirtmek istiyorum. Bu hafta Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Ayvalıkgücü maçında Türk Kadınlar Birliğinin değerli üyelerini göreceğimiz gibi, Sökeli, Sökespor’umuzu seven tüm bayanlarımızın da bu maçtan başlamak üzere tüm maçlarımızda tribünlerde olmalarını canı gönülden bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“MAÇLARDA OLMAK İSTİYORUZ”

Türk Kadınlar Birliği Söke Şube Başkanı Fatma Şeyda Azbazdar ise, “Kadınlar Birliği Söke Şubesi olarak bizler zaten Sökeliyiz, tabi ki maçlarda olmak istiyoruz. Bu haftadan itibaren Sökespor’umuzun maçlarında tribünlerdeki yerimizi almak istiyoruz. Buradaki amacımız maçlardaki kötü tezahürat ve şiddeti önlemek. İnşallah Sökeli taraftarlarımızda bu duruma riayet ederek gerçek taraftar olduklarını belirtirler. Buradan tüm Sökeli bayanlarımızı da Pazar günü oynanacak olan Ayvalıkgücü maçı başlangıç olmak üzere tüm maçlarımıza davet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.