TZOB Teknik Hizmetler Müşaviri Aysun Çilingiroğlu ve TZOB Teknik Hizmetler Müşaviri Fatma Gündüz, Kuyucak'ta incelemelerde bulunarak ilçenin tarım sorunlarını tespit etme imkanı yakaladı. Kuyucak Ziraat Odası tarafından yapılan programda teknik müşavirler, Efeler Ziraat Odası Tarım Danışmanı Utku Saygılı ve Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Abdullah Sevgi ile beraber ilk önce Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt’u, ardından Tarım İlçe Müdürü Sebahattin Varol’u makamında ziyaret ettiler.

HEYET SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ

Teknik heyet daha sonra Ziraat Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevgi ve ziraat mühendisleriyle birlikte, Tarım İlçe Müdürü Sebahattin Varol ve Utku Saygılı’nın da katılımıyla değerlendirme, sorunlar ve önerilen çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Toplantı sonrası teknik heyet Ziraat Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevgi, Tarım İlçe Müdürü Sebahattin Varol ve Oda ziraat mühendisleri ile birlikte üreticileri arazilerinde ve çiftliklerinde ziyaret ederek sahadaki durum hakkında bilgi aldı. Ardından heyet, Kuyucak’ın gıda işletmelerinden Çevik Gıda’yı ziyaret ederek kuru incir hakkında bilgi edindi.
TZOB Teknik Hizmetler Müşaviri Aysun Çilingiroğlu ve TZOB Teknik Hizmetler Müşaviri Fatma Gündüz, Ziraat Odasının Toprak ve Su Analiz Laboratuvarı’nı inceleyip bilgi aldıktan sonra ziyaretlerine son verdi.