Germencik Belediyesi, Çarıklar Mahallesi'nin muhtarlık ofisi ihtiyacını karşıladı. Aile hekimliği muayene alanı olarak da hizmet verecek prefabrik muhtarlık binasının açılışını, Belediye Başkanı Fuat Öndeş gerçekleştirdi. Açılışın ardından Başkan Öndeş, Çarıklar göleti ve halı sahasında incelemelerde bulundu. Mahallede yapmayı planladığı projeler ve hizmetlerle ilgili Öndeş, inceleme sırasında kendisine eşlik eden Muhtar Hasan Koç ile fikir alışverişinde bulundu.

“16 SAAT ÇALIŞIYORUM”


Germencik Belediye Başkanı Öndeş, modern bir ilçe tesis etmek için proje ve yatırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sadece ilçe merkezinde değil köylerde de değişimi hissettirecek adımlar attıklarını kaydeden Öndeş, “Günde 16 saat çalışıyorum. Mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz hizmet etmek için, daha fazla ne yapabiliriz diye uzun mesailer harcıyoruz. Muhtarlık ofisi ve aile hekimliği muayene alanı olarak hizmet verecek binamızın açılışını gerçekleştirdik. Muhtarımızın bir talebi olmuştu ve biz de bu talebi vakit kaybetmeden yerine getirdik. Çarıklar Mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“HİZMET İÇİN VARIZ”


Çarıklar ile ilgili proje ve hizmetlerinin devam edeceğinin altını çizen Öndeş, “Çarıklar tıpkı Germencik’imizin diğer mahalleleri gibi eşsiz güzelliğe sahip. Bu köyde incirin en kalitelisi yetişiyor. Tarımsal anlamda önemi büyük ve tanıtılması gereken bir yer. Bu bağlamda proje ve çalışmalarımız aralıksız olarak sürecek. Gölet ve halı saha ile ilgili gerekli bilgileri muhtarımızdan aldım. Bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağız, yapmak zorundayız. Çünkü biz hizmet için varız. O sebeple bu koltuktayız” diye konuştu.

ÖNDEŞ’E TEŞEKKÜR


Hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Muhtar Koç da, bina için Belediye Başkanı Öndeş’e teşekkür etti. Koç, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine talep ve beklentilerimizi ilettik. Bunlardan birisi olan muhtarlık binası talebimiz yerine getirildi. Hizmet ve yatırımlardan çok memnunuz” dedi.