Didim’de bu yıl 2.’si düzenlenen Didim Bisiklet Festivali (Bifest) sona erdi. Festivalin son gününde orman kampından hareket eden bisiklet tutkunları, kent merkezini geçerek, Denizköy üzerinden Akbük’e kadar pedal çevirdi. Öğle arasını Akbük’te dinlenerek geçiren bisiklet tutkunları, aynı istikametten yeniden orman kampına kadar pedal çevirdi. 48 km’lik turun sonunda orman kampında bir tören düzenlendi.

ATABAY’DAN TEŞEKKÜR

Törene Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, Didim Pesoidon Bisiklet Derneği Başkanı İbrahim Sümer katıldı.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 2.’si düzenlenen etkinlikte yurt içi ve yurt dışından gelen konukları ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, güzel havada gerçekleşen bisiklet turlarının seneye de devam etmesi temennisinde bulundu. Başkan Atabay 12 km’lik bisiklet yolu için de çalışmaların sürdüğünü belirterek, organizasyonda emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından festivale katılan bisiklet tutkunlarına katılım belgesi verilip ikramlarda bulunuldu.