Kuşadası’nın kardeş şehri Romanya’nın Sinaia kentinden dönen Başkan Günel, ayağının tozu ile Ankara’ya gitti. Günel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i makamlarında ziyaret ederek 2-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Altın Güvercin Beste Yarışması'na davet etti.

ONUR DUYACAKLARINI İFADE ETTİ


Günel, CHP Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede, kendisini Altın Güvercin Yarışması'na Kuşadası halkı adına davet ederken, kendilerini Kuşadası’nda görmekten büyük onur duyacaklarını ifade ettiğini söyledi. Başkan Günel, İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede de Akşener'i Kuşadası'nda 2-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Altın Güvercin Beste Yarışması'na davet etti.

"HOŞ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK"


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Günel, “Yerel seçimlerin ardından ilk defa bir araya geldiğimiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Türkiye gündemine ilişkin keyifli ve hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Bize yoğun programı içerisinde vakit ayırdığı için çok teşekkür ediyorum" diyerek aydınlığın yüzü Kuşadası’nın kendisi ile kucaklaşmak istediğini söyledi.