Nazilli’de Özbesi çiftliğinin sahibi İsmail Öz’ün veteriner oğlu Melih Öz ile Tuğba Horzum, on yıllık birlikteliklerini nikahla perçinlemek için ilçedeki bir kır düğün salonunu kiraladı. Tüm hazırlıkların tamamlandığı düğün eğlencesine bin 500’e yakın davetli katıldı. Gelin ve damat henüz salona gelmeden Arslanlı Mahallesinde bulunan trafonun patlaması sonucu salon karanlığa gömüldü. Yaklaşık 2 saate yakın süreyle kesintinin devam etmesi üzerine düğün sahipleri ile işletmeci arasında tartışma yaşanırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafları yatıştırdı.

OTOMOBİL FARI EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Salona girmek için elektriklerin gelmesini gelin arabası içerisinde bekleyen Öz çiftinin arkadaşları, davetlilerin dağılmaya başlaması üzerine düğün salonu içerisine otomobil alarak sahneye park etti. Otomobilin farları açılırken, müzik sisteminden müzik çalındı. Tuğba Horzum ve Melih Öz, davetlilerin alkışları eşliğinde salona girdi. Cep telefonları ve otomobil farının ışığı eşliğinde açılış dansı yapan gelin ve damada davetliler de katıldı.

“AŞKINIZ TRAFOLARI PATLATTI”

Saat 23:00’e yaklaştığı sırada elektriklerin gelmesiyle birlikte salona gelen nikah memuru Emine Erol, şahitler huzurunda çiftin nikahını kıydı. Elektriklerin tam da düğün sırasında kesilmesinin kötü bir anı olduğunu söyleyen nikah memurunun, "Bence aşkınız trafoları patlattı" esprisi salondakiler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAKLAR

Tekrarı mümkün olmayan en mutlu günlerinin zehir olduğunu açıklayan gelinin babası Ali Horzum, bu tür işletmelerde jeneratör bulunması gerektiğini söyledi. Şikayet için gittikleri işletme sahibinin kendilerine, "Bana ne sizin düğününüzden, siz de düğünü yapmayın" dediğini iddia eden Horzum, 300 bin TL’lik tazminat davası açacaklarını söyledi.