Aydın’ın Efeler ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Temmuz ayının örnek şoförünü belirledi. Yolcu, yaya ve diğer şoförlere karşı örnek davranış gösteren Cemal Kışkır, ayın şoförü seçildi. Şoför Kışkır, altın ve plaketle ödüllendirildi. Belediye-İş Sendikası Başkanı Hidayet Yaman’ın elinden ödülünü alan Kışkır, meslek hayatı boyunca bu ödüle layık olacağını söyledi. Bu ay 47’nci ödülü verdiklerini kaydeden Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Bu ayki ödülümüzü 20 yıldan bu yana içimizde olan şoför arkadaşımız Cemal Kışkır arkadaşımıza veriyoruz. Arkadaşımız, gerek yolcularımız, gerekse diğer sürücü arkadaşlarımızdan olsun bize bugüne kadar hiç şikayet getirmedi. İnşallah uzun yıllar hep beraber çalışacağız. Bugünkü misafirimiz Belediye-İş Sendikası Başkanı Hidayet Yaman. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“GÜZEL BİR UYGULAMA”

Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne örnek uygulamalarından dolayı teşekkür eden Belediye-İş Sendikası Hidayet Yaman, “Güzel bir uygulama. Birçok sivil toplum örgütünün başaramadığı bir uygulamayı sürdürüyorlar. Bu ayın şoför arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Kazasız belasız çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, bu ayın şoförü seçilen Kışkır'a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “İnsanlar sevdiği işi yaparsa ömür boyu tatil yapıyormuş gibi hissediyormuş. Ben hissediyorum ki Kemal arkadaşımız bu işi severek yapıyor. Bu işten hiç yorulmuyor. Yaptığı işin karşılığını alıyor ve insanlara da bunu hissettiriyor. Ben diğer şoförlere örnek olduğu için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.