İlçe meydanında toplanarak Volkswagen marka araçların önünde poz verip açıklama yapan muhtarlar, bu konunun Aydın'ın tümü için son derece önemli olduğunu dile getirdiler. Bu konuda Özlem Çerçioğlu’nun sonuna kadar yanında olduklarını ifade eden muhtarlar, tüm vekilleri bu konuya sahip çıkmaya davet ettiler. Aydın’ın stratejik konumu, olanakları ve son dönemdeki gelişmelerle bu yatırımı karşılayabileceğini ifade eden muhtarlar, bu konuda destek olabilecek herkese açık çağrıda bulundular.

“SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ”


Yaklaşık dört bin kişiye istihdam sağlayacağı belirtilen Volkswagen'in 123. fabrikasının Aydın'da yapılması için herkesin bu çağrıya destek vermesi gerektiğine vurgu yapan muhtarlar, “Biz Karacasu ya da Aydın’da her neresi olursa olsun bu yatırımın gerçekleşmesi halinde memnun oluruz. Bu konuda siyaset gözetmeksizin herkesin çaba göstermesini ve destek olmalarını bekliyoruz. Bu konudan Karacasu da yararlanır, Kuyucak da, Buharkent de" dediler.

“HERKES DESTEK VERMELİ”


Cabi Mahallesi Muhtarı Tayfun Karaoğlan, “Karacasu için son derece faydalı olacak. Aydın için yararlı olacak. Tüm vekillerimizden de bu konuda destekleri bekliyoruz” sözleriyle destek verdi. Cuma Mahallesi Muhtarı Yılmaz Donduran da, “Bu Aydın’a ve Karacasu’ya istihdam demek. Biz bunu destekliyoruz. Sonuna kadar yanındayız” dedi. Yaylalı Muhtarı Coşkun Uzkuç ise, “Aydın’da Volkswagen fabrikasının kurulması, Karacasu ve tüm ilçeler için iyi olacaktır. Biz de Karacasulu muhtarlar olarak sonuna kadar destekliyoruz. İnşallah Aydın’a kurulur” ifadelerini kullandı. Küçükdağlı Muhtarı Muhammet Nasır da, “Volkswagen fabrikasının Aydın’a kurulmasını istiyoruz. Özlem Çerçioğlu’nu bu konuda sonuna kadar destekliyoruz. Karacasu mahalle muhtarları olarak arkasında destekçiyiz ve yardımcısıyız her zaman” şeklinde konuştu.