Nazilli Lütfi Selek Kültür Merkezinde yaz boyunca yapılacak etkinliklerden zumba, modern dans, jimnastik kurslarının açılışı yapıldı. Açılışta Başkan Özcan’ın yanı sıra Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve aileler çocuklarını yalnız bırakmadı. Kursta 5-9 yaş arası çocuklar haftada 5 gün, günde 4 senans eğitim alacak.
Hayırlı olması dilekleriyle açılış kurdelasını kesen Kürşat Engin Özcan, eğitmenler Nuran Ertürk ve Emel Akkuş’tan yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler aldı. Başkan Özcan ayrıca miniklerle ve aileleriyle tek tek ilgilenerek, sohbet etti.

ÖZCAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Törende konuşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Beraber yönetmenin bir araya gelmenin mutluluğunu duyduk. Değerli Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Bizim her anımızda, her zamanımızda yanımızda oluyor. Tesisimizde yaz ayları olması sebebiyle boştu. Bu boşluğu miniklerimizin bedensel gelişiminin desteklenmesi amacıyla bu kursları düzenledik. Yüksek bir katılım oldu. Eğitmenlerimizin eşliğinde çocuklarımızın geleceğini şekillendiriyoruz. Katılımlarından dolayı kursiyerlere çok teşekkür ediyoruz. Her şey yine çok güzel oluyor” dedi.

“GELİŞİMLERİNE FAYDALI OLUYOR”

Uzman eğitmenler eşliğinde çalışmaların yapıldığını dile getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi eğitmeni Nuran Ertürk, “ Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe genelinde 27 tane Kültür Merkezinin 24 Ağustos’a kadar devam edecek. Yaz kurslarının Nazilli’de de başladık. Modern dans, zumba etkinliklerimiz Nazilli Belediyesiyle birlikte Lütfi Selek Kültür Merkezinde başladı. 5-9 yaş arası çocuklarımız etkinliklerimize katılabiliyor. Kayıtlarımız devam ediyor. Katılım çok yüksek. Çocuklarımızın en çok sevdiği dersler den birisi jimnastik. Gelişimlerine çok faydalı oluyor. Haftada 5 gün, 4 seans. Ailelerimiz Nazilli Belediyesine veya Büyükşehir Belediyesine çocuklarımızın kimlikleriyle beraber giderek kayıt yaptırmaları yeterlidir” şeklinde konuştu. Açılış Başkan Kürşat Engin Özcan’ın miniklerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.