Başkan Özgür Kızıl, yönetim olarak Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın arkasında olduklarını belirterek hocaya destek çıkılması gerektiğini ve kendisine sahip çıktıklarını söyledi.

"SEZON SONUNA KADAR BİZİMLE BERABERLER"

Yavuz İncedal’a güvendiklerini dile getiren Kızıl, “Hocamıza ilk günden beri destek veriyoruz. Desteğimiz de sonsuz. Futbolcularımıza da güvenimiz tam. Tecrübeli bir hocaya sahibiz. Bunu asla tartışamayız. Hocamız sezon sonuna kadar kesinlikle bizimle beraber devam edecek. Şartlar ne olursa olsun hocamız da, futbolcularımız da aynı şekilde bizlerle beraberler” ifadelerini kullandı.  

“İLK DEFA BİR ARAYA GELEN BİR TAKIMIZ”

Efe’nin Teknik Patronu İncedal ise, sezonun ilk 6 haftasına yönelik yaptığı değerlendirmede, “Kulübümüz geçmişten kaynaklanan sorunlar nedeniyle geç oluşturuldu. Bu oluşma neticesinde hem transfer tahtası açıldı, hem de oynayacak oyuncu grubu toplandı. Ligin ikinci haftasında başlayabildik. Futbol takımları için gerekli olan bazı ön hazırlıklarda, hem fizyolojik, hem psikolojik çalışmalarda diğer rakiplerle eşit seviyede sezona giremedik. Ama başkanlarımız, yönetim kurulumuz, bizler, futbolcularımız ve bizleri tribünde destekleyen taraftarlarımızın büyük öz verisiyle belirli bir mesafeye geldik. Takım olma yolunda bir ivme kazandık. Bunu her maça yansıtamadık. Çünkü bu topluluk ilk defa bir arada oynuyor. İlk defa birlikte antrenman yaparak aynı yerde yaşıyorlar” diye konuştu.  

“CAMİAMIZ ANLAYIŞLI BU SEVİNDİRİCİ”

Takımın iyi olması için gereken süreci maç oynayarak kısaltmaya çalıştıklarını ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Payasspor maçıyla birlikte takımımızda gözle görülen bir gelişme var. Maçta ne oynadığını, ne yapmak istediğini bilen bir takım görünümü verdik. Bunun neticesinde de puanla döndük. Takım kaos ortamından çıkmış, son gün yönetim kurulumuzun iradesiyle bir takım oluşturulmuş. Hem antrenman, hem maç yapmak ve bunun yanında skor elde etmek kolay bir iş değil. Yönetim, teknik heyet, oyuncular, taraftarımız ve basın buna anlayışla yaklaştı. Sonuçta bu takım yoluna devam ediyor. Güzelliklerle devam edecek. Yavaş yavaş o trendi yakaladık. Oyuncularımız birbirini daha iyi tanımaya ve fiziksel olarak güçlenmeye başladılar. Liglere devam ediyoruz” dedi.

“BU ŞARTLARDA 5 PUAN ALDIK”

Hafta sonu oynanacak olan Çorum Belediyespor mücadelesi öncesinde konuşan İncedal, “Çorum Belediyespor’un hedefi şampiyonluk. Biz de ne yaptığını bilen, kazanmayı isteyen bir yapıyla maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız da skor ne olursa olsun 90 dakika takıma daha çok destek verirlerse inanın ortaya kısa sürede çok güzel bir Aydınspor 1923 çıkacaktır. 'İlk 5 maçı bay sayıyoruz' denmişti. Bu takımla 6 haftada 5 puan aldık. Bu bizim için moral verici. İsterdik ki daha fazla puanımız olsun ama bulunduğumuz şartlar buna el verdi” diyerek imkanlara işaret etti.  

“TARAFTARIMIZI TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ”

Son olarak hafta sonu Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak olan Çorum Belediyespor mücadelesini hatırlatan İncedal, sözlerin şöyle tamamladı: “Zorlu bir süreçten geçtik. Takım olarak hazır değildik. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. İnşallah bir iki haftaya kadar tam istediğimiz futbolu oynayacağız. Pazar günü zorlu bir maçımız var. İnşallah o maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Çorum maçını kazandıktan sonra daha güzel yerlere geleceğiz. Taraftarımız lütfen maça ilgi göstersin. Taraftar olmadığı zaman bir kişi eksiğiz. Maça gelip mutlaka bizi desteklesinler."