Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) haftalar ilerliyor, zirve hesapları karışıyor. Bu hafta sonu 6. Hafta müsabakaları oynanacak olan 7. Grup’ta Aydınspor 1923, deplasmanda Kepez Belediyespor karşısında terleyecek. Pazar günü Kepez Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ilk düdük 14.00’te çalacak. Geçtiğimiz 2 haftada aldığı 2 galibiyetle 6 puanı cebine koyan Efe, bu deplasmandan da galibiyetle dönerek hem henüz yenilgisi bulunmayan rakibinin üstüne geçmek, hem de zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Siyah beyazlılar da Okan Tirgil, Okan Aslan ve Tunahan Bilgin forma giyemeyecek. Hafta içerisinde yoğun bir şekilde Antalya deplasmanına hazırlanan Zeybekler, yarın maç için Antalya’ya yola çıkacak ve konaklayacağı otelde kampa girerek zorlu maçı beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Ergun Ortakcı, galibiyetten başka bir sonuç düşünmediklerini ve deplasmanda gerekeni yapıp 3 puanla Aydın’a döneceklerini belirtti.

ZORLU MAÇA MANİSALI HAKEM

Zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Manisa bölgesi hakemleri görev alacak. Maçın orta hakemi Şevket Teker olurken, Teker’in yardımcılıklarını Alper Kara ve Hüseyin Aycan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Cüneyt Aydın.

TARAFTAR YİNE YALNIZ BIRAKMIYOR

Bu sezon 3 deplasmanda boy gösteren Aydınspor 1923’ü hiçbir maçında yalnız bırakmayan Asi Kankalar, Kepez’de de yalnız bırakmayacak. Pazar sabahı 06.30’da Bey Camii’den kalkacak otobüslerle Kepez’e gidecek yaklaşık 80 taraftar takımı galibiyet için destekleyecek.