Doruk Spor Merkezi'nin katkılarıyla Denizli'de düzenlenen Kick Boks Ligi Turnuvası'nda Nazillili sporcular Eftal Gökçe ve Irmak Gökçe başarılarıyla göz doldurdu. 12 ilden 400 sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda Gençler Kick Light Contact Kategorisi 50 kiloda Eflal Gökçe 1'inciliğe ulaşırken, Minikler Point Fighting Kategorisi 37 kiloda Irmak Gökçe 2'ncliği elde ederek ilçenin gururu oldu. Öte yandan erkeklerde Nazillili Nebi Yardımcı da, Minikler Point Fighting Kategorisi 35 kiloda 2’nciliği elde etti.

"GURURLUYUZ”

Nazilli’yi böylesine başarılarla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Eflal ve Irmak Gökçe kardeşler, “Şampiyonluğa ulaşmamızda emeği olan herkese teşekkür ederiz. Gerçekten çok emek verdik. Biz öncelikle ailemize, ardından Antrenörümüz İsmet Yardımcı'ya ve bizim salonunda çalışmamıza olanak sağlayan Sampson Fitness'ın sahibi Ahmet Ulaş'a çok teşekkür ediyoruz. Nazilli'yi böylesine başarılarla temsil ettiğimiz için gururluyuz" şeklinde konuştular.

12 İLDEN 400 SPORCU

Çok güzel bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını dile getiren  ve turnuvayla ilgili bilgi veren Denizli Kick Boks İl Temsilcisi Zekai Doruk, "Denizli Kick Boks  Ligi bu yıl ilk defa kuruldu. 4 ayaktan oluştu. 4. ayak sonunda Genel Klasmana giren sporculara ve Genel Klasmanda ilk 4'e giren kulüplere de Genel Klasman kupası verildi. 12 ilden 400 sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorisi var. Minikler point faiting, Yıldızlar Light Contact ve Gençler de Kick Light Contact kategorisinde maç yaptı. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Denizli çok güzel bir Kick Boks organizasyonuna ev sahipliği yaptı" ifadelerine yer verdi.