Kaza saat 17.00 sıralarında Karacasu Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Tali yoldan ana yola çıkmak üzere olan Hüseyin Dilmen idaresindeki engelli aracı, yolun karşısından gelen başıboş köpeğe çarpmamak isterken devrildi. 
  Araç sürücüsü Hüseyin Dilmen'in yüzünde kanama oluşurken, araçta bulunan Ekrem Önem ise başından yaralandı. İlçedeki ambulansın başka bir görevde olması nedeniyle olay yerinde cadde ortasında bir süre ambulans bekleyen yaralılar, 100 metre ilerideki hastaneye vatandaşların yardımıyla götürüldü. 
  Vatandaşlar başıboş dolaşan köpekler nedeniyle tepki gösterirken ambulansın gelmemesine de isyan etti. Vatandaşlar yaralıları hastaneden getirilen sedye ile kendi imkanları ile hastaneye taşıdı. Yaralılardan Ekrem Önem sevk edildiği Nazilli Devlet Hastanesine ilçe dışından gelen ambulansla götürüldü. Hastaneye kaza yaptığı aracına binerek giden yürüme engelli Hüseyin Dilmen hastanedeki tedavisinin ardından burada da bir engelle karşılaştı. Nazilli’ye sevk için çağrılan ambulansa bindirilemeyen Hüseyin Dilmen, bir süre daha Karacasu’da bekletildi.