CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 günde tamamladığı Adalet yürüyüşünü ilk günden itibaren katılan ve Kılıçdaroğlu’na eşlik eden CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, yürüyüşün 16 gününde bir anda fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Yıldız, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan anjiyonun ardından hava ambulansı ile İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alındı.

MİTİNGE KATILMASINI KILIÇDAROĞLU ENGELLEMİŞ


Hastanede 3 kalp damarı değişen Hüseyin Yıldız’ın istirahati devam ederken, Adalet yürüyüşünü tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretine geldi. Ziyarette Yıldız’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, yürüyüşün son günü gerçekleştirilen mitinge katılmak isteyen Yıldızı, bizzat istirahat etmesi için ikna ettiği otaya çıktı. Yıldız’ı telefon ile arayan Kılıçdaroğlu’nun mitinge gelmemesini, istirahat etmesini istediği öğrenildi.  

 TEŞEKKÜR ETTİ


Kemal Kılıçdaoğlu'nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Yıldız, yoğun programına rağmen kendisini bizzat geçmiş olsuna gelen Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.